Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Turistinė kulinarija
Sajanų ypatingoji Spausdinti Siųsti el.paštu
Ketvirtadienis, 22 kovo 2007

- 200 ml spirito;
- 3 valgomieji šaukštai medaus;
- žalioji arbata su Jazminaičiais;
- tyras Sajanų vanduo.

Dar nėra nė vieno komentaro

Atnaujinta ( Ketvirtadienis, 05 rugpjūčio 2010 )
Skaityti daugiau...
 
Tušonkė pagal Robkę Spausdinti Siųsti el.paštu
Ketvirtadienis, 22 kovo 2007

(vienas iš gerųjų jos receptų)
Taigi, norėdami išsivirti skanių ir valgomų konservų turėtumėte visų pirma nusipirkti padorios mėsos. Pigiausia žinoma yra kiauliena, tad pasirinkę padoriai atrodančius kiaulienos kumpius (galima pamaišyti ir su kita – tarkim geresne mėsyte) juos tempiate namo arba ten kur žada vykti gana ilgas, truputi varginantis bet smagus konservų virimo procesas.

Komentarų (2)

Atnaujinta ( Penktadienis, 28 rugsėjo 2007 )
Skaityti daugiau...